RO EN

Alternative content

Get Adobe Flash player

Soft educational pentru copii
Jocuri online
Prima pagina
Evenimente
Despre noi
Retea nationala
Parteneri
FAQ
Contact
Harta site

"Circulatie rutiera... pentru cei mici"

Puteti comanda si achizitiona direct produsele noastre folosind si Bonurile de Cadou, la numarul de telefon 021/ 310 63 44 si e-mail sau prin distribuitorii nostri locali.

Circulatie rutiera pentru cei mici

Salut! Sunt DubluCLIC, agentul de circulatie. Eu dirijez circulatia aici, pe strada.
Poti ajunge in siguranta oriunde doresti, daca respecti regulile de circulatie pe care le poti învata la "A.B.C.-ul circulatiei".
Pe strada, la tot pasul, vei întalni o multime de indicatoare. Cunoscându-le, te vei amuza de încercarile prin care vei trece la "Sotiile lui DubluCLIC", "Hai la drum" ca pieton, deci mergi pe jos, "Urcate-n autobuz", deci fi calator.
Când vrei sa te joci, alege "Locurile de joaca" special amenajate ca sa te feresti de accidente. Ajutor vei gasi, la nevoie, in "Dictionarul de circulatie"

Scopul programului: perfectionarea unor deprinderi de comportare civilizata pe strada, întelegerea necesitatii respectarii semnelor de circulatie si a rolului politistului în dirijrea circulatiei pe strada; obisnuirea copiilor sa se deplaseze pe un spatiu limitat - trotuarul si sa respecte traseele de acces.

Joc educativ-Circulatie rutiera Joc educativ-Circulatie rutiera

Se bazeaza pe învatarea prin cooperare si joc.

Copiii investigheaza, descopera, prelucreaza informatii despre o tema de real interes pentru ei.

Constituie un CD foarte bogat în:

  • jocuri didactice
  • informatii utile
Joc educativ-Circulatie rutiera Joc educativ-Circulatie rutiera

A.B.C. -ul CIRCULATIEI
Bine ai venit la Scoala de Circulatie!
Ori de câte ori vrei sa mergi pe strada la gradinita, la scoala, la bunici, la prieteni trebuie sa respecti regulile de circulatie.
În oras sunt strazi si trotuare. Trotuarele sunt asezate de-o parte si de alta a strazii si pe ele circula pietonii, adica persoanele care se deplaseaza pe jos.

SOTIILE LUI DubluCLIC
Cauta jumatatea lipsa a fiecarui indicator, întregeste-l si vei afla ce semnifica el.

HAI LA DRUM !
PitiClic si CLICPitica vor sa ajunga la gradinita, la bunica, la teatru, în parc.
Trebuie sa circule cu mare atentie respectând regulile de circulatie. Va castiga cel care va ajunge primul la destinatie.

CALATORIM CU AUTOBUZUL
PitiClic vrea sa calatoreasca cu autobuzul. Ajuta-l sa-si construiasca autobuzul, raspunzând corect la întrebari.

LOCURI DE JOACA
Agentul DubluClic a surprins cu camera de filmat copiii jucându-se. Priveste cu atentie fotografiile si asaza pe filmul verde fotografiile în care copiii se joaca în locuri permise, iar pe filmul rosu pe cele în care copiii se joaca în locuri nepermise.

DICTIONARUL CIRCULATIEI
În dictionarul circulatiei vei gasi tot ce te intereseaza! Vei învata lucruri noi despre circulatie. Cuvintele sunt ilustrate si asezate în ordine alfabetica.
Joc chestionar- Permis de bun pieton. Daca vei raspunde corect la toate întrebarile din chestionar vei obtine permisul de bun pieton.

Solutia unui viitor sigur! Infomedia Pro - 2007